Home / Contentcreatie

Contentcreatie is een van de belangrijkste dingen op het internet. Daarnaast is het ook belangrijk om een constante aanvoer van content te creëren, bijvoorbeeld door middel van een blog.

Vaak wordt er een website voor een bedrijf ontwikkeld met een eenvoudig cms-systeem als bijvoorbeeld WordPress. De intentie is dat de ondernemer zijn eigen website eenvoudig kan aanpassen en dingen kan toevoegen. In 9 van de 10 gevallen is de ondernemer zelf te druk om ook nog zijn/haar website bij te houden.

 

Meer Tijd voor Ondernemen

Ben jij ook zo’n ondernemer en steek jij ook liever tijd in wat je echt leuk vindt? In plaats van je kostbare tijd aan je website te spenderen? Dan ben je aan het goed adres. Ik help je graag om jouw website te onderhouden en relevante content daarvoor te ontwikkelen.

Het is namelijk zonde dat je een website hebt en daar verder niets mee doet. Bekijk daarom de content-abonnementen om jouw website in up-to-date te houden en een constante contentstroom te creëren. Ik heb hier verschillende abonnementen voor opgesteld, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel tijd jij aan ondernemen wilt besteden of aan je website.

 

Waarom Contentcreatie?

Als bedrijf wil je graag groeien, meer klanten, meer bekendheid en daardoor meer omzet. Een relevante website met goed geschreven content gaat jou hierbij helpen. Door bijvoorbeeld relevante informatie te delen met een blog, nieuws te plaatsen over je ontwikkelingen en misschien zelfs video’s te delen vergroot je je online aanwezigheid. Als je daarnaast ook nog social media-marketing en e-mailmarketing toepast heb je de perfecte combinatie.

Hoe meer goede content jouw website bevat, hoe relevanter jouw website is voor Google en je doelgroep. Het zal je dus uiteindelijk meer bekendheid, klanten en omzet opleveren.

 

Ook Contentcreatie voor Webshops

Als je een webshop hebt, dan wil je natuurlijk ook dat jouw nieuwste producten er goed bij komen te staan. Conversiegeoptimliseerde teksten en zoekmachinegeoptimaliseerd. Speciaal voor webshops heb ik dan ook abonnementen voor het toevoegen en optimaliseren van productpagina’s.

Laat mij je content verzorgen, zodat jij…
…meer tijd hebt voor jouw passie.
…zelf geen zorgen om je website hoeft te maken.

 

Klinkt dit goed in je oren? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden voor jouw website of webshop te bespreken.

Waarom

  • Zelf de focus op je passie houden
  • Je online aanwezigheid vergroten
  • ‘Top of mind’ blijven
  • Laten zien wat je doet als bedrijf

Waarvoor?

  • Blogartikelen
  • Nieuwsartikelen
  • Social Media posts
  • LinkedIn blogs
  • Columns
  • en meer