Home / Conversie-optimalisatie  / 5 tips voor een succesvolle landingspagina
Succesvolle landingspagina ontwerpen

Help anderen door dit artikel te delen

Met een landingspagina wil je je bezoeker verleiden tot jouw doel. Je wilt graag dat zich inschrijven voor je nieuwsbrief, dat ze een product bij je kopen of een dienst gaan afnemen. Hier een aantal tips om je landingspagina succesvol op te zetten.

De 10 seconden regel

Zorg ervoor dat je bezoeker binnen 10 seconden weet wat je aanbiedt en waarom jij onderscheidend bent van je concurrenten.

Deel de ervaring van anderen

Laat je bezoeker zien wat de ervaringen van enkele van je klanten zijn. Dit kan eenvoudig in de vorm van reviews die je opvraagt aan je klanten.

Één doel voor je pagina

Zorg ervoor dat je landingspagina maar één doel heeft. Op deze manier leid je ze niet af om iets anders te gaan doen. Laat ze bijvoorbeeld niet het nieuwsbrief-inschrijf-formulier zien op een pagina waar je graag wilt dat ze jouw product kopen.

Duidelijke call-to-action

Voorzie je pagina met een duidelijke call-to-action in de vorm van een button. De bezoeker herkent dit en weet dan ook direct waar hij/zij over kan gaan op actie.

Direct over tot actie

Motiveer je bezoeker om direct actie te ondernemen en het niet uit te stellen. Dit kan door middel van verleidende teksten en misschien zelfs een tijdelijke korting of een ander tijdelijk voordeel.

 

Doe hier je voordeel mee en scoor meer met je website!

Meer winst en succes via internet
Ontvang elke week tips om meer winst en succes te behalen met je website of webshop via internet.
Je gegevens zijn veilig bij mij en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Help anderen door dit artikel te delen

No Comments
Post a Comment