Home / Grafisch Ontwerp

Grafisch Ontwerp, daar is het allemaal mee begonnen. Mijn passie voor het maken van mooie dingen heb ik ontwikkeld tot mijn expertise. Als vroeg in mijn leven wist ik dat ik ontwerper wilde worden en daar heb ik me dan ook in gespecialiseerd.

 

“Ik ontwerp eigenlijk alles, van logo tot Facebookpost”

 

Ontwerpen van Logo tot Facebookpost

Daarmee wil ik zeggen dat je voor alle soorten ontwerpen van communicatie bij mij terecht kan. Een logo ontwerp bijvoorbeeld, deze moet voldoen aan de kernwaarden van jouw bedrijf en de identiteit die het heeft. Die identiteit wil je doorvoeren in al je communicatiemiddelen naar je doelgroep, dus ook je Facebookposts.

Voorbeelden van ontwerp van drukwerk:

– Visitekaartjes
– Briefpapier
– Flyers
– Roll-up banners
– Advertenties
– Magazines
– Brochures
– Boekcovers
– Vlaggen

Voorbeelden van ontwerp voor online:

– Banners
– Advertenties
– Facebookposts
– Instagramposts
– E-Books

Grafisch Ontwerp door on2media

Professionele ontwerpen gebaseerd op jouw doelen. Vertel me wat je nodig hebt en waar je het voor wilt gebruiken, dan realiseer ik een professioneel ontwerp. Het ontwerp wordt direct voor jouw doel aangeleverd, zodat jij deze direct naar je drukker kunt sturen, online kunt gebruiken of bij je marketeer kunt aanleveren.

Voor sommige vormen van drukwerk kan ik je zelfs aanbiedingen doen om direct te laten realiseren. Als je hier meer over wilt weten kun je er altijd naar vragen. Ook geef ik dit aan als je overweegt om mij in te schakelen voor je ontwerpwerk.