Home / Over on2media

on2media, letterlijk ‘op naar de media’, is het bedrijf dat ik tijdens mijn studie heb opgericht. Begonnen met kleinschalige ontwerpopdrachten en nu uitgegroeid naar een compleet marketing en ontwerpbureau.

Mijn missie is om ondernemers te helpen om hun focus te houden op hun eigen droom door de dingen uit handen te nemen, waar ze geen tijd, kennis of zin voor hebben.

 

Hoe on2media is ontstaan

Mijn passie voor ontwerpen is al op de basisschool, groep 3, boven komen drijven. Ik wist op vroege leeftijd al dat ik mooie dingen wilde maken. Mijn passie voor marketing en copywriting is later ontwikkeld en daar heb ik veel tijd en moeite in gestoken om mezelf daarin te ontwikkelen. Cursussen en ervaringen tijdens marketingfuncties hebben mij daarin nog verder in opgeleid.

Na heel wat kleine opdrachten die ik al voordat ik mijn bedrijf heb opgericht besloot ik om officieel mijn bedrijf vast te leggen. Zo kon ik grotere projecten aanpakken en mij nog meer ontwikkelen in mijn eigen passie. Marketing, copywriting, grafisch ontwerp en advies geven op deze gebieden.

 

Wat ik met on2media voor jou wil betekenen

Met on2media wil ik jou graag helpen om jouw focus op het échte ondernemen te houden. Zo bied ik mezelf bijvoorbeeld aan als copywriter en contentmaker. Dit kan zowel voor je website zijn als voor je social media. Ik merk namelijk vaak dat ondernemers een website of social media opzetten en uiteindelijk daar niets mee doen. Dat is zonde! Daarom heb ik een aantal abonnementen opgesteld waarmee je dit bij mij kunt uitbesteden. Zo kun jij je focussen op je passie voor ondernemen en zorg ik ervoor dat je online kanalen in leven blijven.

Robert de Vries van on2media

Mijn naam is Robert de Vries, eigenaar van on2media en ik wil jou graag helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Laat van je horen

Nu je weet wat mijn passie is, ben ik natuurlijk ook benieuwd naar die van jou. Ik praat graag met ondernemers die graag over hun passie praten en met je in contact te komen. Misschien kunnen we wel wat voor elkaar betekenen.

Elkaar helpen groeien is natuurlijk altijd een goede insteek. Wees geen vreemde en laat van je horen. Vul het contactformulier in of stuur me een bericht via mijn social media-kanalen.