Home / Sparringspartner

Scoren met je bedrijf, alleen weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je ideeën, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken en waar je rekening mee moet houden? Ben je zelf al druk bezig, maar levert dit geen resultaat op? Laat mij je dan helpen als jouw sparringspartner.

 

Frisse Blik met Expertise

Je hebt een geweldig idee, je voert deze uit op de manier waarvan jij zeker weet dat het werkt, maar de resultaten blijven nog steeds tegenvallen. Dan is het fijn om er even met een frisse blik naar te laten kijken. Ik help je op het gebied van conceptontiwikkeling, zoekmachine-optimalisatie, social media, conversie-optimalisatie, customer journey en zelfs webdesign. Hiermee bied ik een breed arsenaal om de resultaten van jouw bedrijf, website of webshop door het dak te laten stijgen.

 

Gegarandeerd Nieuwe Inzichten

Als je constant met je eigen werk bezig bent of met je eigen producten blijf je in je eigen ideeën hangen en word je blind, voor misschien wel kritieke punten. Heb je alles geprobeerd, maar kom je er gewoon niet uit? Dan help ik je aan nieuwe inzichten, zodat jij uit je eigen denkpatroon komt en met gepaste afstand kijkt naar je eigen werk.

 

Ook Als Je Niets Hebt

Je wilt je online aanwezigheid of bedrijf opzetten en wilt dit direct goed doen. Ik help je om jouw strategie vorm te geven, jouw ideeën uit te werken tot concrete plannen en ik kan deze zelfs voor je realiseren. Misschien heb je nog geen website of webshop, maar dat betekent niet dat je dat niet meteen goed wilt aanpakken.

 

Offline Conceptontwikkeling

Ik help ook graag bij het ontwikkelen van offline concepten. Het bedenken van complete marketingcampagnes, vormen van je merkidentiteit of gewoon toffe acties voor in je winkel. Laat mij je helpen om nieuwe ideeën en inzichten te geven, zodat jouw creatieve brein op hol slaat.