Home / Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is iets waar je in eerste instantie niet snel aan denkt als je er nog nooit van hebt gehoord. Veel ondernemers die ik spreek willen graag bovenaan in Google en het liefst op de eerste plek. Ik krijg vaak te horen:

“Kun je ons op de eerste plek in Google zetten als mensen (keyword) zoeken?”

Dit is dan ook de reden dat ik mij heb ontwikkeld als zoekmachine-optimalisatie specialist. Zodat ik ervoor kan zorgen dat mensen beter gevonden worden en hun website of webshop hiervoor geoptimaliseerd is.

 

Gegarandeerd Hoger in Google met Zoekmachine-Optimalisatie

Op de eerste plek krijgen is iets wat elke ondernemer met een website of webshop wil. Dat kan door middel van adverteren met AdWords, maar dat kun je ook bereiken met zoekmachine-optimalisatie oftewel SEO. Voor AdWords betaal je soms de hoofdprijs voor de eerste pagina, sta je vanzelfsprekend tussen de advertenties en verdwijn je daar weer als je niet betaalt.

Met SEO optimaliseer je je website of webshop om hoger in Google te komen in de organische resultaten. Om dit te bereiken optimaliseer ik je pagina’s op de zoekwoorden die daar bij horen. Daarmee kan ik je garanderen dat je sowieso hoger in Google gevonden wordt.

 

Hoe Ik Dat Doe?

Allereerst kijk ik naar je website of webshop of deze technisch goed in elkaar zit, zodat Google je website makkelijk kan crawlen. Daarna kijken we naar de pagina’s en welke voor jou het meest belangrijk zijn. Ik doe hiervoor een keywordonderzoek, zodat we zeker weten dat we de juiste termen gebruiken. Je wilt namelijk niet bijvoorbeeld ‘friet’ gebruiken als iedereen op ‘patat’ zoekt.

Dan kijk ik of al je teksten, afbeeldingen en tags geoptimaliseerd zijn, zo niet, dan doe ik dat voor je. Ook bedenk ik tijdens het traject manieren om je website nog sterker neer te zetten en bespreek ik die met je, zodat jij de keuze kunt maken of we dit gaan realiseren. Je hebt dus zelf alles in de hand!

 

Zoekmachine-Optimalisatie Voor Wie?

Ik wil jou helpen om jouw online aanwezigheid te vergroten, zodat jouw bedrijf kan groeien. Als je geen bedrijf hebt, maar wel een website, bijvoorbeeld voor personal branding, dan help ik je natuurlijk ook graag.

Ik help je uiteraard als je een bestaande website of webshop hebt, maar ik help je ook als je straks een nieuwe website of webshop neer wilt zetten. Dan kan het zijn dat we een traject opzetten met een combinatie van copywriting, contentcreatie, zoekmachine-optimalisatie en conversie-optimalisatie. Jij maakt uiteraard zelf de keuze in hoe ver we hierin gaan.

 

Zoekmachine-Optimalisatie Voor Jouw Website?

Wil je beter gevonden worden? Wil je dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google? Neem dan contact met me op!

Waarom?

  • Hoger in Google
  • Meer bezoekers
  • Meer bekendheid

Waarvoor?

  • Voor bestaande websites/webshops
  • Websites/webshops die nog ontwikkelt moeten worden
  • Personal branding